Wednesday, May 24, 2006

Janna's Growing Post

Quetsion #1: Solve all 3 parts of the problem below.

Jack collects baseball cards. Jack has 180 baseball cards in his collection. At the end of each month jack buys 25 baseball cards to add to his collection.

A)

B) 180 + 25( j ) = 280

C) Jack will have 1380 when he turns 12.

Question #2:

A) Jackie should order 2 pizzas . Because if each peron eats 3 pieces of pizza and there are 6 slices in a pizza. That means 2 people can finish 1 pizza. Since there are 4 people, that means they can finish 2 pizzas.

B) Jackie needs to order one more pizza. Because 2 people can finish 1 pizza.

Questions #3:

A) Cathy will have $200.00 dollars in her saving account. I got the answer by using her formula of 20+15(12). The first thing i did was I mulitplied 12 by 15 to get 180 then i added her $20.00 dollars to get $200.00 dollars in total.

B)
If Cathy made a mistake and she had actually had $25.00 dollars instead of $20.00 the formula would now be:

25 + 15A = savings account
Then Cathy would have a total of $205.00 dollars for that 1 year

Question #4:

a) 3n + 4n + 7 = 2n + 12

3n+4n+7=2n+12

3(1)+4(1)+7=2(1)+12

3+4+7=14

N= 1


b) 8n – (4 + 9) = 11

8n-(4+9)=11

8(3)-(4+9)=11

24-13=11

N= 3


c) (8 – 3 )n + 7n + 8 = 4n + 40

(8-3)n+7n+8=4n+40

5n+7n+8=4n+40

5(4)+7(4)+8=4(4)+40

20+28+8=56

N= 4

5 Comments:

At 5/24/2006 11:41 AM, Blogger kimbutt said...

Hey Janna.I like your growing post.you put soo much effort.

 
At 5/24/2006 11:56 AM, Blogger Mr. Reece said...

it looks great so far Janna. Just watch the spelling mistakes.

 
At 5/24/2006 2:13 PM, Blogger Candy said...

EXCELLENT JOB!!!!!!!!! IT looks great just you have to fix the spelling. (= =)

 
At 5/28/2006 7:13 PM, Blogger Janna_09 said...

i couldn't find any spelling mistake please help me

 
At 6/19/2006 2:40 PM, Blogger Mr. Reece said...

your mark is 17/17

 

Post a Comment

<< Home